AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

‘Oostende vanaf volgend voorjaar verbonden met Moskou’

De internationale luchthaven Oostende-Brugge wordt vanaf volgend voorjaar verbonden met Moskou, zo meldt Marcel Buelens, ceo van de luchthavens Oostende-Bruggen en Antwerpen aan ‘Het Laatste Nieuws’.

Pobeda
De dochtermaatschappij van Aeroflot, Pobeda, verbindt met ingang van 7 maart volgend jaar Oostende met de hoofdstad van Rusland; Moskou. Pobeda vliegt drie keer per week met Boeing 737-800’s tussen beide steden. Op dinsdag, donderdag en zaterdag wordt er gevlogen. ‘De nieuwe lijndienst is schitterend nieuws voor onze luchthaven, maar zeker ook voor de regio’, aldus Buelens.

Vluchten
De vlucht op dinsdag en donderdag vertrekt vanuit Oostende om 17.55 uur en landen in Rusland om 22.55 uur lokale tijd. Het is in Moskou twee uur later. De totale vlucht duurt drie uur. Op zaterdag stijgen de passagiers om 12.35 uur op, om weer te landen om 18.15 uur. 

Eindhoven
Pobeda vliegt met ingang van 21 december ook vanuit Eindhoven naar Moskou. De Russische maatschappij vliegt vier keer per week tussen Eindhoven Airport en het Vnukovo Airport in Moskou. Op iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag vertrekt er vanuit de Brabantse luchthaven een Boeing 737-800 van Pobeda richting het rode plein.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close