AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutesVliegvelden

‘Oostende vanaf volgend voorjaar verbonden met Moskou’

De internationale luchthaven Oostende-Brugge wordt vanaf volgend voorjaar verbonden met Moskou, zo meldt Marcel Buelens, ceo van de luchthavens Oostende-Bruggen en Antwerpen aan ‘Het Laatste Nieuws’.

Pobeda
De dochtermaatschappij van Aeroflot, Pobeda, verbindt met ingang van 7 maart volgend jaar Oostende met de hoofdstad van Rusland; Moskou. Pobeda vliegt drie keer per week met Boeing 737-800’s tussen beide steden. Op dinsdag, donderdag en zaterdag wordt er gevlogen. ‘De nieuwe lijndienst is schitterend nieuws voor onze luchthaven, maar zeker ook voor de regio’, aldus Buelens.

Vluchten
De vlucht op dinsdag en donderdag vertrekt vanuit Oostende om 17.55 uur en landen in Rusland om 22.55 uur lokale tijd. Het is in Moskou twee uur later. De totale vlucht duurt drie uur. Op zaterdag stijgen de passagiers om 12.35 uur op, om weer te landen om 18.15 uur. 

Eindhoven
Pobeda vliegt met ingang van 21 december ook vanuit Eindhoven naar Moskou. De Russische maatschappij vliegt vier keer per week tussen Eindhoven Airport en het Vnukovo Airport in Moskou. Op iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag vertrekt er vanuit de Brabantse luchthaven een Boeing 737-800 van Pobeda richting het rode plein.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button