fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Qatar Airways landt op derde Vietnamese bestemming

Qatar Airways is voor het eerst op haar derde Vietnamese bestemming in het netwerk geland; de kuststad Đà Nẵng, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar.

Eerste
Op woensdag 19 december landde een Boeing 787-8 Dreamliner, als vlucht QR0994 op de internationale luchthaven van Đà Nẵng. De Dreamliner landde om 13:20 uur lokale tijd en werd met een watersaluut onthaald. Het toestel, verdeeld over twee klassen, biedt plaats aan 22 personen in business class en 232 in economy. De vlucht tussen Doha en de Vietnamese stad wordt vier keer per week uitgevoerd.

Derde
Đà Nẵng is de derde bestemming voor Qatar Airways in Vietnam. De andere steden die de golfmaatschappij bediend zijn, sinds 2007 Ho Chi Minhstad en sinds 2010 de hoofdstad Hanoi. 

Veertiende
Đà Nẵng is de veertiende directie route naar een nieuwe bestemming die Qatar Airways heeft geïntroduceerd in 2018. Zo vloog Qatar dit jaar voor het eerst naar, onder andere, het Zweedse Göteburg. Volgend jaar breidt de maatschappij het netwerk uit met nog meer Europese bestemmingen zoals Malta.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button