AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsVliegvelden

Eerste vlucht uit Moskou aangekomen op Eindhoven Airport

De eerste vlucht vanuit Moskou is aangekomen op Eindhoven Airport. Met de vlucht opent Pobeda de route tussen Eindhoven en de hoofdstad van Rusland.

Eerste
De eerste Pobeda-737 landde om 09:37 uur op het Eindhovense vliegveld, waarna het om 11:22 uur weer koers zette naar Rusland. Naar goed gebruik werd de eerste vlucht onthaald met een watersaluut.

Eindhoven
De low cost-dochtermaatschappij van Aeroflot, Pobeda Airlines, vliegt sinds vandaag, vier keer per week, tussen Eindhoven Airport en het Vnukovo Airport in Moskou. Op iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag, vertrekt er vanuit Eindhoven Airport een Boeing 737-800 van Pobeda naar de hoofdstad van Rusland; Moskou. Op die vier dagen vertrekt het vliegtuig om 10:05 uur ‘s ochtends vanuit de lichtstad naar de stad met het Rode Plein.

Moskou
Eerder deze week werd ook bekend dat de luchthaven Oostende-Brugge met Moskou wordt verbonden door Pobeda. Met ingang van 7 maart vliegt Pobeda op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen de Belgische kuststad en Moskou.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button