Frequente reizigerOverig nieuwsVliegvelden

Duizenden reizigers gestrand op Frankfurt door controles

Op de luchthaven van Frankfurt hebben duizenden passagiers hun vlucht gemist door de lange wachttijden bij de veiligheidscontroles. Passagiers moeten soms anderhalf uur in de rij staan voor de security.

Kerst
De vertraging is deels te wijten aan de drukte in aanloop naar kerst. Reizigers werden uit voorzorg opgeroepen eerder te verschijnen op de luchthaven. Desondanks konden problemen niet worden verholpen. Zo’n 3.000 passagiers misten hun vlucht.

Overbelast
Lufthansa laat weten dat het systeem overbelast is geraakt. Dit weekend heeft volgens de maatschappij duidelijk tekortkomingen laten zien aan de faciliteiten in terminal 1. Lufthansa toept op tot dringende aanpak van het probleem om overlast volgend jaar te voorkomen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button