AirlinesLiefhebberNieuwsVliegtuigtype & -bouwer

Royal Air Maroc vernieuwt 737-vloot met MAX 8

Royal Air Maroc heeft vrijdag haar eerste Boeing 737 MAX 8 ontvangen. Hiermee is ook de vlootvernieuwing en uitbreiding van de narrowbody-vloot begonnen. 

Nog drie
De komende maanden worden nog drie toestellen van het type geleverd. Vorige week werd nog de eerste Boeing 787-9 Dreamliner aan de maatschappij overhandigd. Van dit vliegtuigtype krijgt Royal Air Maroc op termijn ook nog drie extra.

Strategisch
De vlootvernieuwing maakt onderdeel uit van een vernieuwd strategisch plan om de operatie te versterken. Zo ontstaat er meer capaciteit op de middellange vluchten, waarvan de Marokkaanse maatschappij het netwerk wil uitbreiden.

Wegens de vlootvernieuwing werd eerder dit jaar afstand gedaan van de laatste Boeing 747-400 bij de airline.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close