fbpx
AirlinesCargoNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Cargolux voert met 747’s nieuwe route uit

Cargolux heeft een nieuwe route gelanceerd. De vrachtvlieger voert de nieuwe vlucht uit tussen Hong Kong en Mexico-Stad, zo meldt de vrachtmaatschappij uit het Groothertogdom Luxemburg.

Vlucht
De eerste vlucht tussen Hong Kong en Mexico-Stad werd op 10 december uitgevoerd met een vrachtlading van 120 ton aan goederen. De vluchten zullen op zaterdagen en maandagen vanuit Hong Kong naar de hoofdstad van Mexico vliegen, waar de Boeing 747 een dag later de wielen aan de grond zet.

Hong Kong
De nieuwe route vult het al bestaande trans-Pacifische netwerk van Cargolux vanuit Hong Kong mooi aan volgens Kevin Shek, vice-president van Cargolux Azië. Cargolux vliegt al vanuit Hong Kong naar zes andere bestemmingen zoals Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New York en Rickenbaker.

747
De vloot van Cargolux bestaat enkel uit Boeing 747’s. De Luxemburgse vrachtmaatschappij heeft twaalf 747-400’s, met een gemiddelde leeftijd van 15,1 jaar oud, en veertien 747-8’s, met een gemiddelde leeftijd van 5,8 jaar oud in dienst.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button