AirlinesFrequente reizigerNieuwsVliegveldenZakelijke Reiziger

Nieuwe lounge voor Emirates op Rome Fiumicino

Emirates heeft een nieuwe lounge geopend op het vliegveld van Rome Fiumicino, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Dubai.

Lounge
De nieuwe lounge bevindt zich in de vertrekhal van Terminal drie, op de tweede verdieping, vlakbij de gates E22-E24. Emirates-passagiers die first class en business class vliegen, of Skywards platinum en goud-leden zijn, kunnen gratis gebruik maken van de nieuwe lounge. Zilver en blauwe-leden moeten betalen om van de lounge gebruik te maken.

Uitzicht
De nieuwe lounge van 950 vierkante meter biedt ruimte aan 162 passagiers. De lounge is voorzien van LED-tv’s, leren stoelen, een eetgedeelte, een gebedsruimte, douches en werkruimtes. Ook is er een warm en koud buffet met Italiaanse en Romeinse specialiteiten. Daarnaast biedt de lounge uitzicht over de tarmac. De nieuwe lounge heeft Emirates 4,5 miljoen dollar gekost (3,94 miljoen euro).

42e
De lounge op het Rome Fiumicino-vliegveld is de 42e lounge die Emirates geopend heeft. Naast de nieuwe lounge in Rome heeft Emirates ook nog 7 lounges in hun hub in Dubai, andere lounges bevinden zich onder andere in New York JFK, Charles de Gaulle in Parijs, Düsseldorf, Heathrow en Sydney. Alle lounges samen zijn een investering geweest van zo’n 350 miljoen dollar (307 miljoen euro), aldus Emirates.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/