fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Nieuwe lounge voor Emirates op Rome Fiumicino

Emirates heeft een nieuwe lounge geopend op het vliegveld van Rome Fiumicino, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Dubai.

Lounge
De nieuwe lounge bevindt zich in de vertrekhal van Terminal drie, op de tweede verdieping, vlakbij de gates E22-E24. Emirates-passagiers die first class en business class vliegen, of Skywards platinum en goud-leden zijn, kunnen gratis gebruik maken van de nieuwe lounge. Zilver en blauwe-leden moeten betalen om van de lounge gebruik te maken.

Uitzicht
De nieuwe lounge van 950 vierkante meter biedt ruimte aan 162 passagiers. De lounge is voorzien van LED-tv’s, leren stoelen, een eetgedeelte, een gebedsruimte, douches en werkruimtes. Ook is er een warm en koud buffet met Italiaanse en Romeinse specialiteiten. Daarnaast biedt de lounge uitzicht over de tarmac. De nieuwe lounge heeft Emirates 4,5 miljoen dollar gekost (3,94 miljoen euro).

42e
De lounge op het Rome Fiumicino-vliegveld is de 42e lounge die Emirates geopend heeft. Naast de nieuwe lounge in Rome heeft Emirates ook nog 7 lounges in hun hub in Dubai, andere lounges bevinden zich onder andere in New York JFK, Charles de Gaulle in Parijs, Düsseldorf, Heathrow en Sydney. Alle lounges samen zijn een investering geweest van zo’n 350 miljoen dollar (307 miljoen euro), aldus Emirates.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button