fbpx
AirlinesEmbraerFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Loganair voegt eerste Duitse bestemming aan netwerk toe

De Schotse maatschappij Loganair voegt de eerste Duitse bestemming aan het netwerk toe. Vanuit Glasgow vliegt de airline vanaf volgend voorjaar naar Düsseldorf, zo meldt Düsseldorf Airport.

Eerste
Düsseldorf wordt voor Loganair de eerste Duitse bestemming in het netwerk. Met ingang van 31 maart vliegt de Schotse maatschappij dagelijks met de nieuwste Embraer E-145 tussen de grootste stad van Schotland en de zevende grootste stad van Duitsland.

Vlucht
De dagelijkse vlucht vertrekt om 10:20 uur ’s ochtends lokale tijd vanuit Glasgow en landt één uur en 50 minuten later, om 13:10 uur lokale tijd, op de luchthaven van Düsseldorf. Op de terugweg vertrekt de E-145, waar 49 passagiers in kunnen plaatsnemen, om 13:50 uur lokale tijd weer en landt in Glasgow om 14:40 uur lokale tijd.

Eurowings
Op dit moment is de Lufthansa-dochtermaatschappij Eurowings de enige maatschappij die Düsseldorf en Glasgow met een dagelijkse directe vlucht verbindt. Eurowings vliegt op doordeweekse dagen om 10:45 uur ’s ochtends vanuit Düsseldorf naar Glasgow, op zaterdag om 11:10 uur ’s ochtends en op zondag om 17:10 uur ’s middags.

Stavanger
Het is de tweede Europese bestemming die Loganair heeft aangekondigd. De regionale maatschappij vliegt voornamelijk binnen het Verenigd Koninkrijk maar zal ook vanuit de Schotse hoofdstad Edinburgh vluchten naar de Noorse stad Stavanger uitvoeren. Ook worden de huidige Saab-toestellen van Loganair de komende jaren vervangen door ATR-vliegtuigen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button