AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Ryanair breidt netwerk Londen Stansted uit

Ryanair breidt volgende zomer haar netwerk op de luchthaven Londen Stansted uit met drie nieuwe bestemmingen, zo meldt de Ierse prijsvechter.

3
De drie nieuwe bestemmingen die Ryanair aan het netwerk van Londen Stansted toevoegt zijn de Griekse stad Kalamanta, Rodez in Frankrijk en Vigo in Spanje. Naar Rodez en Vigo wordt met ingang van juni twee keer per week gevlogen, naar Kalamanta drie keer per week.

142
Met die drie nieuwe bestemmingen komt het totaal aantal steden waar Ryanair vanaf Stansted naartoe vliegt op 142 te liggen. Naast de drie bovenstaande bestemmingen maakte de low cost-maatschappij eerder al bekend komende zomer vanuit Stansted nieuwe routes uit te voeren naar Kiev en Lviv in Oekraïne en Nantes in Frankrijk.

Botsing
Vorige maand raakte een Ryanair-vliegtuig beschadigd toen het als vlucht FR50 van Stansted naar Shannon vloog. Nadat de 737 op Shannon geland was botste het toestel tegen een laadvoertuig.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close