fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Vader stewardess boekt 6 vluchten om bij dochter te zijn

Een vader van een Delta Air Lines-stewardess heeft tijdens de kerstdagen 6 vluchten geboekt waar zijn dochter op moest werken, om zo toch samen kerst te kunnen vieren, zo melden verschillende media.

Kerst
De vader in kwestie, Hal Vaughan, wilde niet dat zijn dochter zonder familie de kerstdagen moest vieren. Daarom boekte hij zes vluchten waarop zijn dochter tijdens kerstavond en eerste kerstdag moest vliegen. Door zijn familiekorting kon hij de vluchten betalen en toch bij zijn dochter zijn.

Viral
Vaughan vertelde het verhaal aan de passagier die naast hem zat, en hij postte het verhaal op Facebook. De post ging viral en werd meer dan 20.000 keer gedeeld en kreeg meer dan 110.000 likes. ‘Het beste kerstverhaal dat ik dit jaar gehoord heb’, aldus een van de vele reacties.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button