AirlinesEindhoven AirportFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsRoutesVliegvelden

Ryanair vliegt tussen Eindhoven en nieuwe bestemming

Ryanair vliegt met ingang van 1 april volgend jaar naar een nieuwe bestemming vanuit Eindhoven Airport; de Kroatische havenstad Zadar, zo blijkt uit het boekingssysteem van de Ierse prijsvechter.

Eindhoven
Vanuit Eindhoven Airport zal Ryanair komend voorjaar naar Zadar vliegen, de nieuwste bestemming voor de Ieren vanuit de Brabantse luchthaven. De vlucht wordt op maandag en donderdag uitgevoerd en vertrekt om 11:10 uur vanuit Eindhoven en landt twee uur later, om 13:10 uur in op het vliegveld van Zadar.

Terug
Vanuit Zadar wordt er op dezelfde dag teruggevlogen naar Eindhoven. 25 Minuten nadat de Boeing 737-800 in Zadar geland is, vertrekt het toestel alweer terug naar Eindhoven. Om 13:35 vertrekt de 737 en om 15:35 uur landt het toestel weer op Eindhoven Airport. Op de website van Ryanair zijn tickets te boeken tot en met 24 oktober volgend jaar.

Zadar
Niet alleen Ryanair, maar ook Transavia vliegt komende zomerperiode naar Zadar. Vanuit Rotterdam The Hague Airport zal Transavia, met ingang van woensdag 3 april, op woensdag en zaterdag tussen beide havensteden vliegen.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button