fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

‘Mexico staat Emirates-vluchten uit Spanje toe’

Emirates krijgt vrij baan voor dagelijkse vluchten tussen het Spaanse Barcelona en Mexico Stad. De Mexicaanse overheid geeft de golfcarrier hier ‘fifth freedom’-rechten voor. Dat schrijft The National.

Plannen
Fifth freedom rechten bieden een maatschappij de mogelijkheid om vluchten tussen steden buiten het thuisland te onderhouden. Emirates wilde al langer tussen Barcelona en Mexico Stad vliegen, maar kreeg alleen toestemming voor drie vluchten per week. Daarop schrapte de carrier de plannen.

Onderhandelingen
De onderhandelingen tussen de Mexicaanse autoriteiten en Emirates lopen nog, laat een woordvoerder van de maatschappij weten. Emirates is van plan de lijnvluchten te starten zodra de toestemming binnen is.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button