AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

‘Mexico staat Emirates-vluchten uit Spanje toe’

Emirates krijgt vrij baan voor dagelijkse vluchten tussen het Spaanse Barcelona en Mexico Stad. De Mexicaanse overheid geeft de golfcarrier hier ‘fifth freedom’-rechten voor. Dat schrijft The National.

Plannen
Fifth freedom rechten bieden een maatschappij de mogelijkheid om vluchten tussen steden buiten het thuisland te onderhouden. Emirates wilde al langer tussen Barcelona en Mexico Stad vliegen, maar kreeg alleen toestemming voor drie vluchten per week. Daarop schrapte de carrier de plannen.

Onderhandelingen
De onderhandelingen tussen de Mexicaanse autoriteiten en Emirates lopen nog, laat een woordvoerder van de maatschappij weten. Emirates is van plan de lijnvluchten te starten zodra de toestemming binnen is.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/