IncidentenNieuws

Gewonden na instorten aerobridge

Op Baltimore Marshall Airport is een vliegtuigbrug ingestort. Zes mensen moesten naar het ziekenhuis, bevestigt een woordvoerder van het vliegveld. De verwondingen waren niet levensbedreigend.

Medisch noodgeval

Het gaat op de jetbridge van pier E10 en gebeurde zaterdagavond acht uur lokale tijd. De brug werd naar een Southwest vlucht gereden toen het instorten. Aan boord was iemand met een medisch noodgeval.

Hulptroepen

De gewonden waren vier ambulance medewerkers die klaarstonden om de persoon van boord te halen. Ook twee Southwest werknemers waren onder de ongelukkigen. Na het instorten rukten meer hulptroepen uit.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close