fbpx
IncidentenNieuws

Gewonden na instorten aerobridge

Op Baltimore Marshall Airport is een vliegtuigbrug ingestort. Zes mensen moesten naar het ziekenhuis, bevestigt een woordvoerder van het vliegveld. De verwondingen waren niet levensbedreigend.

Medisch noodgeval

Het gaat op de jetbridge van pier E10 en gebeurde zaterdagavond acht uur lokale tijd. De brug werd naar een Southwest vlucht gereden toen het instorten. Aan boord was iemand met een medisch noodgeval.

Hulptroepen

De gewonden waren vier ambulance medewerkers die klaarstonden om de persoon van boord te halen. Ook twee Southwest werknemers waren onder de ongelukkigen. Na het instorten rukten meer hulptroepen uit.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button