AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Finnair schroeft capaciteit op tussen Helsinki en Heathrow

Finnair schroeft komend voorjaar de capaciteit op tussen Helsinki en Londen Heathrow, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Finland.

Vaker
Zo zal de maatschappij vaker naar Heathrow vliegen. Er komt namelijk een dagelijkse nieuwe vlucht in de ochtend bij. Met ingang van 31 maart wordt er met een Airbus A320 om 11:40 uur lokale tijd vanuit Helsinki naar Heathrow gevlogen. Om 13:50 uur lokale tijd vliegt de A320 weer van Heathrow naar de hoofdstad van Finland

Groter
Naast de nieuwe ochtendvlucht zet Finnair ook grotere toestellen in op de route tussen beide hoofdsteden. Tijdens de middagvlucht, die om 16:00 uur lokale tijd vanuit Helsinki vertrekt, en daarmee ook de terugvlucht van 18:10 uur lokale tijd, wordt een A330 ingezet in plaats van de huidige A321 narrow-body. Met die verandering worden er 50 meer stoelen aangeboden op de vlucht.

CO2
Finnair is ook bezig om de CO2-uitstoot van hun vluchten te verminderen en is daarom met het Nederlandse SkyNRG in zee gegaan om biobrandstof te ontwikkelen.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button