fbpx
Foto-artikelFrequente reizigersNieuwsVliegvelden

Londen City toont nieuwe Terminal | Foto’s

Het Londen City Airport, het op één na kleinste van de vier Londense luchthavens, heeft de conceptfoto’s gepubliceerd waarop het nieuwe ontwerp van de terminal goed te zien is.

Terminal
De nieuwe terminal, met een oppervlaktie van 51.000 vierkante meter, zou in 2022 open moet gaan. Aan de hele ontwikkeling van de terminal hangt een prijskaartje van 500 miljoen pond (552,5 miljoen euro). Het nieuwe design moet een 21e eeuws Londen uitstralen, waarbij winkels, restaurants en barretjes de sfeer van de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk moeten uitstralen.

Hedendaags
Niet alleen het design moet een hedendaags Londen vertegenwoordigen, de nieuwe terminal moet ook voldoen aan de hedendaagse stroom passagiers die de luchthaven per jaar bezoeken. De huidige terminal, gebouwd in 1987, is gericht op ongeveer 1 miljoen reizigers per jaar, terwijl er inmiddels zo’n 4,5 miljoen reizigers per jaar Londen City Airport passeren. De huidige oppervlakte van de terminal beslaat 17.000 vierkante meter, samen met de nieuwe terminal zal de oppervlakte van de terminalgebouwen in 2022 zo’n 68.000 vierkante meter beslaan. Hoe de nieuwe terminal eruit komt te zien, wordt op onderstaande foto’s getoond.

Ingang via Docklands Light Railway ©Londen City Airport
Check-in ©Londen City Airport
Roltrappen naar vertrekhal ©Londen City Airport
Rusplek voorbij security ©Londen City Airport
vertrekhal met winkels ©Londen City Airport
Bagageband ©Londen City Airport
Aankomsthal ©Londen City Airport

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button