AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkPilotenVideoVideo opmerkelijkVliegvelden

Piloten landen tijdens storm op Düsseldorf | Video

Iedere landing vergt concentratie van de piloten, maar tijdens een storm met heftige windvlagen is het extra opletten geblazen. In onderstaande video is te zien hoe vele piloten het hoofd koel houden en de verschillende toestellen veilig aan de grond zetten op het vliegveld van Düsseldorf.

Video
In de video is te zien hoe verschillende toestellen, van een Airbus A380 tot een Bombardier Q400, veilig landden op Düsseldorf Airport tijdens een storm. Er werden windstoten van 75 kilometer per uur gemeten terwijl de piloten de toestellen aan de grond zetten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close