fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVideoVliegvelden

Piloten landen tijdens storm op Düsseldorf | Video

Iedere landing vergt concentratie van de piloten, maar tijdens een storm met heftige windvlagen is het extra opletten geblazen. In onderstaande video is te zien hoe vele piloten het hoofd koel houden en de verschillende toestellen veilig aan de grond zetten op het vliegveld van Düsseldorf.

Video
In de video is te zien hoe verschillende toestellen, van een Airbus A380 tot een Bombardier Q400, veilig landden op Düsseldorf Airport tijdens een storm. Er werden windstoten van 75 kilometer per uur gemeten terwijl de piloten de toestellen aan de grond zetten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button