HelikopterIncidentenNieuwsProfessionalVideoVideo opmerkelijk

Helikoptercrash Sao Paulo van binnenuit gefilmd | Video

Een ongeluk met een helikopter in Sao Paulo is door de inzittende van binnenuit de helikopter gefilmd. Alle inzittenden overleefden de crash, maar een Braziliaanse voetganger niet. De helikopter kwam op de man terecht waarna hij meteen overleed.

Crash
In onderstaande video is te zien hoe de Robinson R44 Raven II helikopter neerstort in de woonwijk Ubatuba in de Braziliaanse miljoenenstad Sao Paulo. Zowel het pasgetrouwde stel, dat een panoramavlucht over de stad maakten, als de piloot kwamen er met slechts lichte verwondingen goed vanaf. De 42-jarige Braziliaanse voetganger waar de helikopter op terecht kwam overleed ter plaatse.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close