HelikopterIncidentenNieuwsProfessionalVideoVideo opmerkelijk

Helikoptercrash Sao Paulo van binnenuit gefilmd | Video

Een ongeluk met een helikopter in Sao Paulo is door de inzittende van binnenuit de helikopter gefilmd. Alle inzittenden overleefden de crash, maar een Braziliaanse voetganger niet. De helikopter kwam op de man terecht waarna hij meteen overleed.

Crash
In onderstaande video is te zien hoe de Robinson R44 Raven II helikopter neerstort in de woonwijk Ubatuba in de Braziliaanse miljoenenstad Sao Paulo. Zowel het pasgetrouwde stel, dat een panoramavlucht over de stad maakten, als de piloot kwamen er met slechts lichte verwondingen goed vanaf. De 42-jarige Braziliaanse voetganger waar de helikopter op terecht kwam overleed ter plaatse.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button