fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Ryanair breidt netwerk Manchester uit

Ryanair breidt vanaf volgend voorjaar het netwerk van haar basis in Manchester uit. De nieuwe bestemming wordt het Deense Billund, zo meldt de Ierse prijsvechter.

Billund
De nieuwe verbinding tussen Manchester en Billund zal met ingang van de maand april, vier keer per week gevlogen worden. De Deense bestemming is onderdeel van het zomerschema van Ryanair. Vanuit Manchester vliegt Ryanair 63 routes met 8 nieuwe routes deze zomer.

Routes
Los van de nieuwe route naar Billund vliegen de Ieren ook naar Gothenburg, Kiev, Marrakesh, Marseille, Nantes, Thessaloniki en Bordeaux. Met ingang van 1 april vliegt Ryanair ook een nieuwe route tussen Zadar en Eindhoven.

Brexit
Om ook na de Brexit vluchten uit te kunnen voeren vanuit het Verenigd Koninkrijk heeft Ryanair een Britse tak opgericht, Ryanair UK. Daar ontvingen de Ieren deze week hun vlieglicentie voor van de Britse luchtvaartautoriteiten.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button