AirlinesFrequente reizigerNieuwsVliegvelden

Lufthansa verwacht sneeuwoverlast op München

Met het aangekondigde winterweer houdt Lufthansa rekening met aanzienlijke overlast op de luchthaven van München. Door hevige sneeuwval kunnen reizigers annuleringen en vertragingen verwachten.

Status
De maatschappij roept passagiers op om de laatste vluchtinformatie via de website te volgen, aangezien het vliegschema niet volgens planning kan verlopen. Er zijn omboekmogelijkheden en in bepaalde gevallen is restitutie mogelijk. Ook andere airlines waarschuwen voor verstoringen.

Amsterdam
De luchthaven van München zelf heeft ook een waarschuwing voor overlast afgegeven. Al sinds vrijdagmiddag moeten reizigers rekening houden met vertragingen en annuleringen. De vluchten vanuit Amsterdam gaan vandaag vooralsnog allemaal door.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button