fbpx
Column GoofLiefhebberNaast het nieuws

Gatwick! | Column Goof

In de buurt van Gatwick is een negenjarige Nederlandse jongen opgepakt, die met zijn voor Sinterklaas gekregen drone verantwoordelijk gehouden wordt voor de totale chaos op het vliegveld aldaar. De lokale recherche hield het kereltje al een tijdje in de gaten, omdat kinderen in het Verenigd Koninkrijk immers pas de 25ekadootjes krijgen, en deze NL citizen al veel eerder met zijn drone aan het donderjagen was geweest. Verdacht!

In het kader van dezelfde problemen is ook een politie-delegatie vanuit Gatwick uitgestuurd naar Area 51, in de Amerikaanse staat Nevada, om daar zijn licht op te steken over onduidelijke objecten in het luchtruim. Met name het restaurant UFORIA, dat al jaren een miljoenenomzet draait op vliegende dagschotels, is daar uitgebreid onderzocht.

Tot slot zijn er vijftien observers vanuit Gatwick neergezet aan de oevers van Loch Ness, omdat daar ten tijde van de Drone Disorder vreemde vliegende voorwerpen in de mist zouden zijn waargenomen.

De autoriteiten wijzen de versie van de gebeurtenissen waarin de diverse overheidsdiensten als een soort Laurel & Hardy achter elkáárs drones aangejaagd hebben, met stelligheid van de hand. 

Goof Bakker 

[email protected]

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button