fbpx
AdvertorialsBedrijven uitgelichtNieuws

Super ticketdeals gebundeld via uniek selectieproces

We hebben ze allemaal wel eens voorbij zien komen; aanbiedingen van vliegtickets die zó goedkoop zijn, dat het haast wel een fout moet zijn. Vaak is dat ook het geval, maar soms blijkt het toch echt waar te zijn. Dan wil je daar natuurlijk graag zo snel mogelijk bij zijn. De Error Fares Alert-service van vliegennaar.nl houd je hiervan op de hoogte.

Wat is een “Error Fare” nou eigenlijk? Van origine betekent de term een foutief tarief dat je echter wel kan boeken; vaak doordat er een foutje gemaakt is  met het aanmaken van zo’n aanbieding. Een medewerker van een airline heeft bijvoorbeeld per ongeluk een ‘0,-‘ te weinig geplaatst of de komma op de verkeerde plek gezet. Daardoor kan een ticket zomaar ineens een derde van de prijs zijn, of nog lager. Dit geldt voor last minutes maar even goed bestaan er  Error Fares voor vluchten die pas over een paar maanden vertrekken.


Te lage prijs of echte topdeal   
De VliegenNaar Error Fares Alert-service gaat verder dan de  traditionele Error Fare spotters, waarbij het aanbod meestal om slechts een zeer beperkt aantal beschikbare stoelen gaat. De vergelijker ontwikkelde een uniek selectieproces om unieke ticketdeals te bundelen. Hoe werkt dat?

 Al tien jaar zet  VliegenNaar.nl de beste vliegticketaanbiedingen in de Nederlandse markt voor ruim 1200 bestemmingen op een rij.  Dagelijks worden volledig geautomatiseerd alle vliegtarieven van  zowel luchtvaartmaatschappijen als de grote Nederlandse online reisbureaus doorzocht ten behoeve van de populaire Flight Alert-service. . Tijdens dit vol automatische proces triggeren aanbiedingen die een uitzonderlijk lage prijs hebben een “check” melding  op de redactie van de vergelijker.  Een 0,4% van alle vliegticketdeals geeft zo’n melding, de redactie verwerkt er gemiddeld een 200 – 300 per dag. Tijdens die dagelijkse checks ontdekken ze echter ook  telkens weer echt unieke deals die ook nog eens goed boekbaar zijn.  Deze selectie bieden ze nu ook gebundeld aan in de Error Fare Alert.

 Vlieg naar je droombestemming voor een prikkie
De Error Fare-Alert van VliegenNaar is ideaal voor mensen die meerdere droombestemmingen hebben, flexibel genoeg zijn in wanneer ze reizen, van welke luchthaven ze willen vertrekken en met welke maatschappij ze willen vliegen. Met een Error Fare kun je dan voor een prikkie die ene bestemming van je bucketlist schrappen.

Op de site van VliegenNaar.nl kun je je voor de Error Fare Alert inschrijven. Hier vind je ook alle andere deals en de Flight Alert Service.

Over Vliegennaar.nl : wij bieden sinds tien jaar een Flight Alert-service specifiek voor de Nederlandse markt.  Met deze service kun je je favoriete bestemming en budget instellen, en als er een passende aanbieding binnenkomt, krijg je daar via  e-mail een melding van. Ruim 250.000 mensen hebben op deze manier mooie deals weten te vinden. De Flight-Alert is de enige die focust op een individuele bestemming!

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button