fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkPiloten en CrewVideo

Landingen en go-arounds Düsseldorf tijdens storm | Video

Tijdens de heftigste storm in 11 jaar tijd in Duitsland, Friederike genaamd, moesten verschillende piloten hun landing afbreken op de luchthaven van Düsseldorf door de extreme windstoten.

Landingen
In onderstaande video, bijna precies een jaar geleden gemaakt, is te zien hoe verschillende type vliegtuigen proberen te landen op het vliegveld van Düsseldorf ondanks de harde windstoten met snelheden tot 75 knopen of 138.9 kilometer per uur. Vooral de tweede landing, met een Q400, is spectaculair.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button