IncidentenNieuwsNL nieuwsProfessionalSchiphol AirportVeiligheid

Beschadigde KMAR-voertuigen na achtervolging Schiphol

De Koninklijke Marechaussee (KMAR) heeft op Schiphol een taxidief aangehouden na een wilde achtervolging, daarbij raakten verschillende voertuigen van de KMAR beschadigd, zo meldt de marechaussee op haar Facebookpagina.

Aangehouden
Een 30-jarige Duitser werd door de KMAR aangehouden nadat zij een wilde achtervolging over Schiphol achter de rug hadden. De Duitser wordt verdacht van diefstal van een taxibus.

Achtervolging
De KMAR meldt dat ‘meerdere eenheden van de Marechaussee en politie de achtervolging hadden ingezet toen een taxibus met hoge snelheid ervandoor ging. Tijdens deze achtervolging raakten diverse marechaussee-voertuigen beschadigd. Er vielen geen gewonden. Ook raakte de verdachte meerdere verkeersborden met de taxibus.’

Schiphol-Oost
De achtervolging tussen de KMAR en de Duitser eindigde toen de chauffeur door de marechaussee werd klem gereden in een doodlopende weg op Schiphol Oost. Daar werd de chauffeur aangehouden. De KMAR zal de zaak verder onderzoeken.

©Koninklijke Marechaussee

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/