fbpx
IncidentenNieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol AirportVeiligheid

Beschadigde KMAR-voertuigen na achtervolging Schiphol

De Koninklijke Marechaussee (KMAR) heeft op Schiphol een taxidief aangehouden na een wilde achtervolging, daarbij raakten verschillende voertuigen van de KMAR beschadigd, zo meldt de marechaussee op haar Facebookpagina.

Aangehouden
Een 30-jarige Duitser werd door de KMAR aangehouden nadat zij een wilde achtervolging over Schiphol achter de rug hadden. De Duitser wordt verdacht van diefstal van een taxibus.

Achtervolging
De KMAR meldt dat ‘meerdere eenheden van de Marechaussee en politie de achtervolging hadden ingezet toen een taxibus met hoge snelheid ervandoor ging. Tijdens deze achtervolging raakten diverse marechaussee-voertuigen beschadigd. Er vielen geen gewonden. Ook raakte de verdachte meerdere verkeersborden met de taxibus.’

Schiphol-Oost
De achtervolging tussen de KMAR en de Duitser eindigde toen de chauffeur door de marechaussee werd klem gereden in een doodlopende weg op Schiphol Oost. Daar werd de chauffeur aangehouden. De KMAR zal de zaak verder onderzoeken.

©Koninklijke Marechaussee

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button