AirlinesCorendonFrequente reizigerNieuwsNL nieuws

Corendon met 737 van Amsterdam naar Brazilië

Corendon voegt komende winter de eerste Zuid-Amerikaanse bestemming toe aan haar netwerk; de Braziliaanse stad Natal. Met een Boeing 737 wordt er vanuit Amsterdam naar Brazilië gevlogen, zo laat een woordvoerster van Corendon desgevraagd weten aan Up.

Brazilië
Met een tussenstop in de Gambiaanse hoofdstad Banjul om te tanken wordt de vlucht tussen Amsterdam en Natal, aan de oostkust van Brazilië gelegen, met een Boeing 737 uit Corendon’s eigen vloot uitgevoerd. Met ingang van november van dit jaar vliegt de reisorganisatie toeristen naar Brazilië waar zij een negendaagse vakantie kunnen vieren.

Vlucht
Steven van der Heijden, ceo van Corendon zegt over de nieuwe vlucht: ‘tijdens de vlucht wordt na ongeveer zeven uur een tankstop gemaakt in Banjul, Gambia. Na deze stop vliegen we door naar Brazilië. De totale vluchtduur bedraagt een kleine elf uur.’ Tijdens de vlucht krijgen de passagiers een maaltijd en drankje. Tegen betaling kan er daarnaast ook nog gekozen worden uit een a-la-carte menu.

737
Corendon’s vloot bestaat uit 11 Boeing 737’s waarvan één MAX 8. Aanstaande maand mei wordt een Boeing 737 MAX 9 aan de vloot toegevoegd, later in het jaar zal een tweede MAX 9 toetreden die de Boeing 737-800 met registratie PH-CDE zal vervangen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close