AirlinesCargoIndustrieOverig nieuwsProfessional

KLM UK Engineering breidt contract met Britse airline uit

KLM UK Engineering heeft het contract met de Britse Airline West Atlantic UK uitgebreid, zo meldt de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde onderhoudsafdeling van KLM.

Onderhoud
Met de uitbreiding van het onderhoudscontract tussen KLM UK Engineering en West Atlantic UK, zal de onderhoudsafdeling met ingang van februari van dit jaar het casco van de Boeing 737-vrachtvloot van de Britse maatschappij onder handen nemen. De uitbreiding wordt toegepast op het contract dat tussen beide partijen in januari van vorig jaar getekend is.

West Atlantic UK
West Atlantic UK is een Britse vrachtmaatschappij met het hoofdkwartier in Coventry in het Verenigd Koninkrijk en de primaire basis op het East Midlands Airports. De maatschappij vliegt voornamelijk naar bestemmingen binnen Europa zoals naar Brusssel, Luik en Maastricht, maar voert ook vluchten uit binnen het VK. De vloot van de airline bestaat uit 23 Boeing 737’s, waaronder de -300, -400 en -800 variant.

KLM UK Engineering
KLM UK Engineering is gespecialiseerd in het onderhoud van narrowbody-toestellen zoals de 737, maar ook Embraer’s, Airbus-toestellen en Fokker’s. Zo tekende de onderhoudsafdeling vorig jaar nog een contact om ‘Australische’ Fokkers te onderhouden.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close