fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

LOT voegt nieuwe bestemmingen aan netwerk toe

LOT Polish Airlines voegt nieuwe bestemmingen aan haar netwerk toe, de nieuwe steden liggen in het oosten van Europa, zo meldt de Poolse luchtvaartmaatschappij .

Roemenië
De vluchten naar de nieuwe bestemmingen van LOT worden vanuit de luchthaven van Krakau uitgevoerd. Met ingang van 1 april vliegt LOT naar de hoofdstad van Roemenië; Boekarest. Met een Bombardier Q400, met plaats voor 78 passagiers verdeeld over drie klassen, wordt er op maandag, woensdag en vrijdag in de avond naar het Otopeni Airport in Boekarest gevlogen.

Kroatië
De tweede nieuwe bestemming waar vanuit Krakau naar gevlogen wordt is de havenstad Dubrovnik in Kroatië. LOT vliegt vanaf 25 mei tot en met 28 september met een Embraer 195, met plaats voor 118 passagiers verdeeld over drie klassen, één keer per week naar Dubrovnik. De vluchten worden op zaterdag uitgevoerd.

Amerika
Met ingang van juni vliegt LOT vaker tussen Krakau en Chicago. In het huidige schema vliegt de maatschappij twee keer per week in de zomer en één keer per week in de winter naar Chicago. Vanaf juni wordt dat drie keer per week. De vluchten naar Chicago worden met twee type’s 787 Dreamliner uitgevoerd, eentje met plaats voor 252 passagiers en eentje met plaats voor 294 passagiers, afhankelijk van de versie. Beide toestellen hebben drie klassen aan boord, business, premium economy en economy.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button