AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsZakelijke Reiziger

Emirates staat minder ruimbagage toe in economyclass

Economyclass-passagiers mogen met ingang van 4 februari minder ruimbagage inchecken dan momenteel is toegestaan. Het gaat om de goedkopere ‘special’ en ‘saver’ opties, waarbij het limiet vijf kilo lager komt te liggen.

Basic
Voor beide ticketopties geldt straks een limiet van respectievelijk 15 en 20 kilo. In bepaalde gevallen is het meenemen van een tweede bagagestuk tot 23 kilo ook niet meer mogelijk. Met de invoering van het aangepaste bagagebeleid komen de ticketopties qua aanbod verder uit elkaar te liggen. 

Emirates maakt nog geen gebruik van economy-basic waarbij bagage helemaal niet is toegestaan. Maatschappijen zoals Delta, United en American bieden deze optie wel aan.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/