AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Wizz Air breidt netwerk met Spaanse badplaats uit

Wizz Air breidt haar netwerk uit met de Spaanse badplaats Santander. Met ingang van 23 april zal de low cost-maatschappij vanuit Roemenië naar de noordkust van Spanje vliegen, zo meldt de Hongaarse luchtvaartmaatschappij.

Vlucht
Met ingang van 23 april vliegt Wizz Air vanuit de Roemeense hoofdstad Boekarest naar Santander in Spanje. Tijdens het zomerseizoen vliegt Wizz twee keer per week, op dinsdag en zaterdag, naar de Spaanse badplaats.

Negende
Santander is de negende Spaanse bestemming waar Wizz Air vanuit Boekarest naartoe vliegt. Andere steden zijn Barcelona, Madrid, Alicante, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife en Zaragoza. Santander wordt de 145e bestemming voor het hele Wizz Air-netwerk en de 45e bestemming vanuit Boekarest.

Boekarest
De basis van Wizz Air op de luchthaven van Boekarest werd in 2007 opgericht. In de eerste tien maanden van vorig jaar vervoerde de maatschappij 8,3 miljoen mensen vanuit de Roemeense hoofdstad, een stijging van 14,1 procent in vergelijking met de eerste tien maanden van 2017.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button