AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Air France vliegt naar vier nieuwe zomerbestemmingen

Air France vliegt in de maanden juli en augustus naar 4 nieuwe zomerbestemmingen, zo meldt de Franse luchtvaartmaatschappij. Ook wordt er naar vier bestemmingen gevlogen die vorig jaar al in het zomernetwerk waren opgenomen.

Bestemmingen
Met ingang van 15 juli vliegt Air France vanuit het Charles de Gaulle-vliegveld in Parijs naar vier nieuwe zomerbestemmingen. Olbia op Sardinië wordt op 15 juli de eerste bestemming. Een dag later wordt er naar Split in Kroatië gevlogen, de dag daarna naar de Griekse stad Iraklion en op 18 juli vertrekt de eerste vlucht naar het Italiaanse Palermo.

Vluchten
Alle routes worden tot 1 september gevlogen. Naar Olbia wordt er vier keer per week met een Embraer E-190 gevlogen. Naar Split wordt er, met een Airbus A318 en A319, ook vier keer per week gevlogen. Naar Iraklion vliegt Air France drie keer per week met een A319, en naar Palermo wordt er vier keer per week met eenzelfde type vliegtuig gevlogen.

Vorig jaar
De zomerbestemmingen waar vorig jaar naar gevlogen werd, en die dit jaar weer in het zomernetwerk zijn opgenomen, zijn Bari , Cagliari, Dubrovnik en Ibiza. Daar wordt vanaf begin april respectievelijk zeven, acht, vijf en zeven keer per week naar gevlogen vanuit Parijs. De hoeveelheid stoelen die beschikbaar op die routes zijn, zijn respectievelijk met veertig, veertien, honderdvijftig en honderddertig procent gestegen. Ook deze zomervluchten worden tot 1 september uitgevoerd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close