fbpx

Nu ook een creditcard om Lufthansa miles te sparen

Nederlanders hebben nu ook de mogelijkheid met Lufthansa miles te sparen bij elke uitgave met een creditcard. Tot voor kort kon dit niet. Nu is er een Visa-card waarmee je bij elke besteding miles spaart voor het Miles & More programma.

Lufthansa

Met elf vluchten per dag vanaf Schiphol en een enorm netwerk vanaf de hubs Frankfurt en München is Lufthansa een interessante maatschappij voor Nederlanders. Dankzij de Nederlandse creditcard wordt miles sparen met Lufthansa nog interessanter, omdat je er meer van spaart. Gespaarde miles kunnen ingewisseld worden voor onder andere vliegtickets, upgrades naar businessclass en bijvoorbeeld aankopen in de Lufthansa shop.

Long-haul

Omdat Lufthansa tot de Star Alliance behoort, spaar je miles met Miles & More bij alle Star aangesloten maatschappijen. Dat betekent dat er nog veel meer vluchten zijn vanaf Schiphol waarmee je miles spaart. Onder andere bij Turkish Airlines, Swiss, LOT en Austrian. Er zijn ook long-haul vluchten direct vanaf Schiphol te nemen die meteen het miles-aantal spekken. Bijvoorbeeld naar Hong Kong of Australië met Cathay Pacific; naar New York met United, of naar Bangkok en Taiwan met Eva Air.


Voordelen

De Miles & More Visa card wordt uitgegeven door het Nederlandse Qander Consumer Finance. Er zijn twee varianten: de Blue en de Gold Card. Met beide varianten worden miles gespaard. De Gold Card heeft nog andere voordelen, zoals een reisverzekering en gratis wifi. Daarnaast is er in januari een welkomstaanbod voor beide kaarten: het eerste half jaar gratis en 5.000 of 10.000 Miles cadeau.

Via
Miles and More creditcard

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!
Back to top button