fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

LOT viert 90e verjaardag met route naar India

LOT Polish Airlines viert haar 90e verjaardag met een tijdelijke route naar New Delhi in India, zo meldt de Poolse luchtvaartmaatschappij.

New Delhi
LOT Polish Airlines zal met ingang van 17 september van dit jaar tot en met 26 oktober vijf keer per week tussen Warschau en New Delhi vliegen. De route wordt op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag gevlogen. Het vliegtuig dat de reizigers tussen Polen en India vervoert is een Boeing 787 Dreamliner.

Netwerk
LOT meldde vorige week dat zij het netwerk binnen Europa ook verder uitbreiden met nieuwe routes vanuit Krakau. Zo vliegen de Polen vanuit daar naar Boekarest in Roemenië en Dubrovnik in Kroatië. Ook wordt er vaker vanuit Krakau naar Chicago gevlogen vanaf juni van dit jaar.

LOT
LOT werd op 29 december 1928 opgericht en voerde haar eerste vlucht op 1 januari 1929 uit. Het bedrijf heeft zo’n 4200 werknemers en vliegt op meer dan 50 bestemmingen verdeeld over 31 landen. De vloot van LOT bestaat uit 67 vliegtuigen van Boeing, Embraer en Bombardier en heeft de vloot een gemiddelde leeftijd van 8,3 jaar oud.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button