fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

TAP vliegt vanaf juli tussen Brussel en Porto

TAP Air Portugal vliegt komende zomer rechtstreeks tussen Brussel en Porto, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal.

Vluchten
Met ingang van 1 juli vliegt TAP iedere dag van de week, tweemaal per dag tussen Brussels Airport en het Aeroporto Francisco Sá Carneiro in Porto. Vanuit Brussel vertrekt er één vlucht om 11:10 uur in de ochtend en één vlucht om 21:45 uur in de avond naar de Portugese havenstad. De vluchten worden met een Embraer E-190 uitgevoerd en nemen 2 uur en 40 minuten in beslag.N

Vloot
De vloot van TAP bestaat uit 95 vliegtuigen die, op 8 ATR’s en 13 Embraer E190’s na, volledig uit Airbus-toestellen bestaan. In totaal worden er de komende maanden nog drie nieuwe toestellen aan de Portugese maatschappij geleverd, waarmee de vloot uitkomt op 98 vliegtuigen. De vloot van TAP is in november al uitgebreid met een nieuwe Airbus A321neo en de allereerste A330-900neo

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button