NieuwsProfessionalVliegvelden

Dit was 2018 voor Londen Stansted | Video

Londen Stansted, na Heathrow en Gatwick de derde grootste Londense luchthaven, heeft de hoogtepunten van het afgelopen jaar gebundeld in één video; dit was 2018 voor Londen Stansted.

2018
In het afgelopen jaar werden er 28 miljoen passagiers ontvangen op Londen Stansted, een stijging van 8,1 procent, of 2,1 miljoen mensen, in vergelijking met het jaar daarvoor. De sterkste passagiersgroei werd in 2018 gerealiseerd op routes naar Spanje, Frankrijk, Duitsland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. De top 5 van populairste bestemmingen bestaat uit Frankfurt, Dubai, Napels, Alicante en Nice. Verdere hoogtepunten heeft de luchthaven in onderstaande video gebundeld.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close