NieuwsProfessionalVliegvelden

Dit was 2018 voor Londen Stansted | Video

Londen Stansted, na Heathrow en Gatwick de derde grootste Londense luchthaven, heeft de hoogtepunten van het afgelopen jaar gebundeld in één video; dit was 2018 voor Londen Stansted.

2018
In het afgelopen jaar werden er 28 miljoen passagiers ontvangen op Londen Stansted, een stijging van 8,1 procent, of 2,1 miljoen mensen, in vergelijking met het jaar daarvoor. De sterkste passagiersgroei werd in 2018 gerealiseerd op routes naar Spanje, Frankrijk, Duitsland, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten. De top 5 van populairste bestemmingen bestaat uit Frankfurt, Dubai, Napels, Alicante en Nice. Verdere hoogtepunten heeft de luchthaven in onderstaande video gebundeld.

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button