fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalVliegtuigen

Duitse chartermaatschappij Sundair breidt vloot uit

De Duitse chartermaatschappij Sundair heeft haar vloot met twee Airbus A319 uitgebreidt. Dat meldt de in juli 2017 opgerichte maatschappij.

Uitbreiding
De twee Airbus A319-111’s worden voor een periode van vier jaar van de vliegtuigleasemaatschappij BBAM gehuurd. Aan het begin van de zomerperiode zullen de twee toestellen in de vloot worden opgenomen, aldus Sundair.

Vloot
De twee A319’s vlogen voorheen bij de Chileense luchtvaartmaatschappij Sky Airline. Eind januari krijgt het eerste toestel, dat in maart aan Sundair geleverd wordt, nog een check. Het tweede toestel wordt in april aan de vloot toegevoegd. De huidige vloot bestaat uit vier A320’s van tien jaar oud.

Basis
Waar de twee A319’s gestationeerd zullen worden is volgens Sundair nog niet bekend. De maatschappij heeft twee bases, eentje op Berlijn Tegel en eentje op Kassel Calden Airport.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button