KLMNieuwsNL nieuwsProfessional

Ceo Air France-KLM komt langs in Den Haag

Ceo Ben Smith van Air France-KLM heeft vandaag in Den Haag een gesprek met de ministers van Financiën en Infrastructuur en Waterstaat en een vertegenwoordiger van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. 

KLM

Ook KLM-topman Pieter Elbers is aanwezig bij die ontmoeting, zo bevestigt een woordvoerster van KLM desgevraagd. Zij kan niet zeggen wat er besproken wordt. “Het enige wat we kunnen zeggen is dat Pieter Elbers ook bij dat gesprek aanwezig is.” 

Nederland 

Volgens een woordvoerster van het ministerie van Financiën gaat het om een regulier gesprek. “We hebben regulier overleg met Air France-KLM aangezien het bedrijf van groot belang is voor Nederland. We praten regelmatig even bij.” Over de inhoud van het gesprek doet zij ook geen mededelingen.

Ministers 

Namens het ministerie van Financiën is minister Wopke Hoekstra bij het gesprek aanwezig, namens Infrastructuur en Waterstaat minister Cora van Nieuwenhuizen. Aanvankelijk zou ook minister Eric Wiebes voor Economsiche Zaken en Klimaat aanschuiven, maar hij is verhinderd en wordt ‘ambtelijk vervangen’. Financiën vertegenwoordigt de Staat als aandeelhouder in KLM, Infrastructuur is verantwoordelijk voor luchtvaart, EZ houdt de vinger aan de pols bij grote bedrijven die actief zijn in Nederland. 

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close