fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings vliegt rechtstreeks tussen Berlijn en München

Eurowings zal met ingang van 1 mei rechtstreekse vluchten uitvoeren tussen Berlijn Tegel en het vliegveld van München, zo meldt de Berlijnse luchthaven.

Rechtstreeks
Op 1 mei, de dag van de arbeid, begint Eurowings op doordeweekse dagen vier maal daags tussen Berlijn-Tegel en München te vliegen. Op zaterdag en zondag vliegt de Lufthansa-dochter drie keer per dag tussen beide steden. De vlucht neemt één uur en 10 minuten in beslag en wordt uitgevoerd met een Airbus A319. De eerste vlucht vertrekt uit Berlijn om zeven uur ’s ochtends en de laatst om 21:55 uur ’s avonds.

Tussenstop
Eurowings voert al deze vlucht uit, maar met een tussenstop op de luchthaven van Keulen/Bonn. Nu wordt er ook met een A319 gevlogen, maar neemt de vlucht tussen de 3 uur en 15 minuten en 5 uur en 50 minuten in beslag. Met de nieuwe directe verbinding tussen de Duitse hoofdstad en de hoofdstad van de deelstaat Beieren, wil Eurowings de zakenreizigers tegemoet komen.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button