AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutesZakelijke Reiziger

Eurowings vliegt rechtstreeks tussen Berlijn en München

Eurowings zal met ingang van 1 mei rechtstreekse vluchten uitvoeren tussen Berlijn Tegel en het vliegveld van München, zo meldt de Berlijnse luchthaven.

Rechtstreeks
Op 1 mei, de dag van de arbeid, begint Eurowings op doordeweekse dagen vier maal daags tussen Berlijn-Tegel en München te vliegen. Op zaterdag en zondag vliegt de Lufthansa-dochter drie keer per dag tussen beide steden. De vlucht neemt één uur en 10 minuten in beslag en wordt uitgevoerd met een Airbus A319. De eerste vlucht vertrekt uit Berlijn om zeven uur ‘s ochtends en de laatst om 21:55 uur ‘s avonds.

Tussenstop
Eurowings voert al deze vlucht uit, maar met een tussenstop op de luchthaven van Keulen/Bonn. Nu wordt er ook met een A319 gevlogen, maar neemt de vlucht tussen de 3 uur en 15 minuten en 5 uur en 50 minuten in beslag. Met de nieuwe directe verbinding tussen de Duitse hoofdstad en de hoofdstad van de deelstaat Beieren, wil Eurowings de zakenreizigers tegemoet komen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close