fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Aeromexico: korting voor Amerikanen van Mexicaanse afkomst

Aeromexico introduceert een nieuwe campagne waardoor Amerikanen met Mexicaanse roots korting kunnen krijgen op vliegtickets. De maatschappij probeert Mexico zo aantrekkelijker te maken als vakantiebestemming.

Test
Hoeveel de korting is hangt af van een officiële DNA-test, die moet uitwijzen hoe groot het percentage korting wordt dat de passagier krijgt. Hoe groter het aandeel van iemands achtergrond Mexicaans is, hoe groter de korting, zo stelt de airline. Als uit een test blijkt dat iemand 20 procent Mexicaans is, dan bedraagt de korting op een ticket 20 procent.

Helft
De DNA-tests kunnen via reisbureaus in de Verenigde Staten worden aangevraagd. Tot dusver heeft ongeveer de helft van de tests geresulteerd in een korting op vliegtickets.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button