AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

‘IndiGo zet plannen Europese routes in de ijskast’

De Indiase low cost-luchtvaartmaatschappij IndiGo heeft haar plannen om Europese routes uit te voeren in de ijskast gezet, dat meldt The Economic Times op basis van bronnen bekend met de materie.

Europa
Medeoprichter van IndiGo Rakesh Gangwal had grootste plannen om met IndiGo vanuit New Delhi naar Europese bestemmingen te vliegen zoals Parijs, Brussel, Milaan, Rome, Zürich, Frankfurt en Londen. Deze Europese expansie is nu in de ijskast gezet. Volgens de bronnen ‘zullen er de komende zes maanden tot één jaar geen vluchten naar Europese bestemmingen komen.’

Londen
IndiGo heeft sinds 31 oktober enkele slots weten te bemachtigen op Londen Gatwick, maar zullen die in maart verlopen. IndiGo is nog niet naar Londen kunnen vliegen omdat zij niet alle machtigingen van de luchtvaartautoriteiten hebben ontvangen.

Tussenstop
Als de route tussen New Delhi en Londen wel door IndiGo uitgevoerd zou worden, zou er een tussenstop gemaakt moeten worden om het vliegtuig bij te tanken. De meest logische keuze zou zijn om de A321neo op het nieuwe vliegveld van Istanboel een tussenstop te laten maken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/