fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

‘IndiGo zet plannen Europese routes in de ijskast’

De Indiase low cost-luchtvaartmaatschappij IndiGo heeft haar plannen om Europese routes uit te voeren in de ijskast gezet, dat meldt The Economic Times op basis van bronnen bekend met de materie.

Europa
Medeoprichter van IndiGo Rakesh Gangwal had grootste plannen om met IndiGo vanuit New Delhi naar Europese bestemmingen te vliegen zoals Parijs, Brussel, Milaan, Rome, Zürich, Frankfurt en Londen. Deze Europese expansie is nu in de ijskast gezet. Volgens de bronnen ‘zullen er de komende zes maanden tot één jaar geen vluchten naar Europese bestemmingen komen.’

Londen
IndiGo heeft sinds 31 oktober enkele slots weten te bemachtigen op Londen Gatwick, maar zullen die in maart verlopen. IndiGo is nog niet naar Londen kunnen vliegen omdat zij niet alle machtigingen van de luchtvaartautoriteiten hebben ontvangen.

Tussenstop
Als de route tussen New Delhi en Londen wel door IndiGo uitgevoerd zou worden, zou er een tussenstop gemaakt moeten worden om het vliegtuig bij te tanken. De meest logische keuze zou zijn om de A321neo op het nieuwe vliegveld van Istanboel een tussenstop te laten maken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button