LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Vogel aangetroffen op Singapore Airlines-vlucht

Passagiers aan boord van een Singapore Airlines-vlucht naar Londen keken verbaasd op toen ze in de businessclass een zwarte vogel aantroffen. Hoe het dier in het vliegtuig is gekomen is niet bekend.

Vangen
De vogel, een mynah, werd pas twaalf uren na vertrek vanuit Singapore opgemerkt, toen het op de hoofdleuning van een businessclass-stoel stond. Cabinepersoneel probeerden samen met een aantal passagiers het dier te vangen. Dat lukte uiteindelijk waarna het op Londen Heathrow kon worden overgedragen, legt een woordvoerder uit tegenover The Straits Times.

Op internet verschenen beelden van de vogel in het toestel:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close