AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Hainan Airlines vliegt voor het eerst tussen Shenzhen en Canada

Hainan Airlines vliegt met ingang van 28 januari voor het eerst tussen de Chinese stad Shenzhen en Vancouver. Het is de eerste vlucht tussen een Canadese stad en Shenzhen, zo meldt de Chinese luchtvaartmaatschappij.

Eerste
Met een Boeing 787-9 Dreamliner wordt de eerste vlucht tussen Shenzhen, een stad in het zuiden van China tegen Hong Kong aan, en Vancouver uitgevoerd. De Dreamliner vliegt op maandag en vrijdag tussen Shenzhen en de in het zuidwesten van Canada gelegen stad Vancouver. De vlucht neemt in totaal 12 uur en 30 minuten in beslag.

Dreamliner
De Boeing 787-9 Dreamliner van Hainan Airlines biedt ruimte aan 288 personen verdeeld over twee klassen. Zo kunnen 30 passagiers in business class plaatsnemen en 258 in economy.

Shenzhen
Vanuit de Chinese stad vliegt Hainan Airlines naar negen verschillende intercontinentale bestemmingen zoals Auckland, Brisbane, Cairns, Madrid, Parijs, Wenen, Zürich en Brussel. Tussen de Europese hoofdstad en Shenzhen wordt sinds 20 maart vorig jaar gevlogen. Ook op die route wordt een Dreamliner ingezet, maar dan de kleinere versie, de 787-8 met ruimte voor 213 personen in twee klassen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/