AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessional

‘Passagiers United-vlucht 14 uur vast in de kou’

Passagiers van een United-vlucht van Newark naar Hongkong, hebben in de ijzige kou meer dan veertien uur aan de grond gestaan. Dat meldt CNN.

Defect
De vlucht moest na vertrek wegens een medische noodgeval landen op Goose Bay Airport in Newfoundland. Toen het toestel, een Boeing 777-200ER, weer kon vertrekken, bleek sprake van een technisch defect.

United
Omdat de United-vlucht ‘s nachts was geland, waren geen douaneambtenaren aanwezig op Goose Bay Airport. Als gevolg daarvan mochten de passagiers niet van boord. Volgens een passagier op Twitter zou de deur van het toestel kapot zijn geweest.

Luchthaven
Terwijl in de passagiers in het vliegtuig moesten blijven raakte ook het eten op. En buiten was het zo’n 20 graden onder nul. De volgende ochtend zou personeel van de luchthaven donuts en koffie naar het toestel hebben gebracht. 

Passagiers
Ook United zorgde ervoor dat passagiers eten kregen en het cabinepersoneel deed ‘al het mogelijke om de klanten bij te staan’, liet een woordvoerder aan CNN weten. Na veertien uur mochten de passagiers eindelijk van boord. Een nieuw toestel, met voedsel aan boord, kwam de reizigers ophalen om ze vervolgens terug te vliegen naar Newark. De maatschappij heeft excuses aangeboden.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close