CargoLiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Boeing 747 wordt ‘onthoofd’ in Halifax | Video

Een Boeing 747-400F (freighter) van SkyLease Cargo wordt ‘onthoofd’ in de Canadese stad Halifax, zo is te zien in onderstaande video van Chris Freeman.

Onthoofd
In de video is te zien hoe een Boeing 747 ontdaan wordt van de neus en cockpit met behulp van twee grote graafmachines, hoe dat precies in zijn werking gaat is hieronder te zien. De vrachtversie van de ‘Queen of the Skies’ schoot afgelopen november van de baan in Halifax waar het ernstige schade opliep.

747
De Boeing 747-400 met registratie N908AR had een leeftijd van 21,7 jaar en werd in april 2017 door Sky Lease Cargo overgenomen van Singapore Airlines Cargo. Dit jaar zou het vliegtuig overgenomen worden door Atlas Air.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button