AirlinesFrequente reizigerNieuws

Cathay Pacific voegt zich bij easyJet-transferservice

Luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific heeft zich aangesloten bij de transferservice ‘Worldwide by easyJet, zo meldt de Britse airline.

Gatwick
De samenwerking houdt in dat ‘easyJet-passagiers binnenkort via de luchthaven Londen Gatwick verbonden kunnen worden tussen vluchten van easyJet en Cathay Pacific. Aanvankelijk zal de verbinding tussen Londen Gatwick en Hong Kong zijn, maar er zijn plannen om verder uit te breiden’, aldus easyJet.

Verbinding
EasyJet-ceo Johan Lundgren is blij met de samenwerking: “Wij zijn erg trots om Cathay Pacific te verwelkomen als partner in de ‘Worldwide by easyJet’ transferservice. Aangezien we zelf allebei veel populaire bestemmingen vanuit Londen Gatwick bedienen, zijn we ervan overtuigd dat de toevoeging van Cathay aan Worldwide erg populair zal zijn bij onze klanten die op zoek zijn naar een gemakkelijke verbinding tussen Europa en het Verre Oosten.”

Self-hubbing
Dit zogeheten self-hubbing is een relatief nieuwe ontwikkeling. Met één boeking heeft de reiziger twee tickets, inclusief overstap. Partners van easyJet zorgen voor de gehele overstapservice. Bij vertraging heeft de reiziger de garantie op de volgende vlucht naar zijn of haar bestemming te worden gezet.

Partners
Emirates sluit zich aan bij andere luchtvaartmaatschappij die ook al onderdeel uitmaken van ‘Worldwide by easyJet’, zoals Virgin AtlanticSingapore Airlines, Scoot, Norwegian, WestJet en La Compagnie. Ook kunnen reizigers op Schiphol overstappen op andere partners van easyJet.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button