fbpx
AirlinesNieuwsOpmerkelijkProfessional

Dronken passagier slaat er op los tijdens vlucht | Video

Een dronken passagier heeft een vlucht volledig in chaos gedompeld toen hij er op los begon te slaan, zo melden verschillende Australische media.

Terug
De dronken man zat op vlucht TR7 van de low cost-maatschappij Scoot van de Gold Coast nabij Brisbane in Australia naar Singapore. Na twee uur vliegen besloot de piloot terug te keren en uit te wijken naar Sydney om de man van het vliegtuig te laten verwijderen.

Agressief 
De man zou meteen na het boarden flink zijn gaan drinken en na 20 minuten werd hij agressief. Cabin crew probeerde de man te bedaren. Om de situatie wat te de-escaleren wezen ze hem een andere plaats toe, maar twee uur later was het weer raak. Hij ging toen op de vuist met een medepassagier.

Vastgezet
Met behulp van vijf passagiers kon de cabin crew de man overmeesteren en vastzetten. De piloot vloog terug naar de Australische kust maar landde in Sydney in plaats van Gold Coast. Vanuit Sydney konden reizigers namelijk op andere vluchten naar Singapore omgeboekt worden. De man werd meteen overgedragen aan de politie.

Video
Hoe heftig er het aan toe ging tijdens de vlucht op de Boeing 787 van Scoot, is in onderstaande video te zien.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button