fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Kenya Airways vliegt naar Italië en Zwitserland

Kenya Airways zal vanaf juni vluchten uitvoeren vanuit Nairobi naar Italië en Zwitserland, zo meldt de nationale luchtvaartmaatschappij van Kenia.

Vluchten
De nieuwe vluchten vanuit de Keniaanse hoofdstad Nairobi zullen door Kenya Airways uitgevoerd worden naar de Italiaanse hoofdstad Rome en de Zwitserse stad Genève.

Italië
De vluchten naar Italië worden op vrijdag, zondag, maandag en woensdag uitgevoerd. Op vrijdag 14 juni vertrekt de eerste vlucht naar de Italiaanse hoofdstad. Op de route tussen Nairobi en Rome wordt een Boeing 787 Dreamliner ingezet.

Zwitserland
De vluchten naar Genève zullen met ingang van woensdag 12 juni uitgevoerd worden. Op woensdag, vrijdag, zondag en maandag wordt er met een Dreamliner tussen Nairobi en de één na grootste stad van Zwitserland gevlogen. Met de vluchten naar Rome en Genève komt het aantal Europese bestemmingen van Kenya Airways op 5 te liggen.

KLM
Al langere tijd hebben KLM en Kenya een joint venture. Vorig jaar sloot Air France zich daarbij aan. De Keniaanse maatschappij wil nog tien Boeing 737-MAX toestellen toevoegen aan de vloot om het netwerk verder uit te kunnen breiden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button