fbpx

Lufthansa lounge toegang met deze creditcard

Nederlanders hebben nu ook de mogelijkheid voor het Miles & More programma van Lufthansa en partners te sparen bij elke uitgave met een creditcard. Door uitgaven te doen met de creditcard stijgt het aantal miles en blijven ze ook langer geldig. Als voordeeltje krijgen houders van de Gold card onder andere toegang tot een Lufthansa lounge.

Miles

Met de Miles & More Visa Gold Card spaar je drie Miles voor elke vier euro die je uitgeeft met de creditcard. Tegelijkertijd profiteer je van de milesgarantie: als je één keer per maand een aankoop met de creditcard doet, blijven gespaarde miles onbeperkt geldig.


Voordelen

Daar blijft het niet bij. De houder van de Gold Card ontvangt één keer per jaar toegang tot een Lufthansa lounge. Een reis- en annuleringsverzekering is inbegrepen bij de kaart. Deze keert maximaal 400 euro uit bij meer dan zes uur vertraging. Ook wereldwijd gratis wifi zit inbegrepen bij de creditcard.

Businessclass

De gespaarde miles kunnen bij veertig maatschappijen ingewisseld worden voor bijvoorbeeld tickets of upgrades naar businessclass. De Miles & More Visa card wordt uitgegeven door het Nederlandse Qander Consumer Finance. Met de Mijn Qander app ben je altijd op de hoogte van je uitgaven en saldo.

Welkomstgeschenk

Er zijn twee soorten credit cards te krijgen, de Blue card en de Gold Card, bij de Gold card spaar je sneller Miles en heb je meer voordelen en uitgebreidere verzekeringen. Doe je een aanvraag t/m januari 2019? Dan is de creditcard het eerste half jaar gratis en ontvang je dubbele welkomstmiles. 5.000 miles bij de Blue Card en 10.000 voor de Miles & More Visa Gold Card.

Vraag hier je creditcard aan!

Via
Qander Consumer Finance

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!
Back to top button