AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Canadese prijsvechter breidt komende zomer netwerk uit

Swoop, de Canadese ultra low cost carrier en dochtermaatschappij van WestJet, vliegt komende zomer voor het eerst naar drie nieuwe bestemmingen. De airline zal vanuit verschillende Canadese steden nieuwe binnenlandse routes vliegen, zo meldt Swoop.

Londen
Met ingang van 26 april tot en met 26 oktober breidt Swoop het binnenlandse en Amerikaanse netwerk uit. Zo wordt er het Canadese London gevlogen, in de provincie Ontario, maar ook naar Kelowna in Brits-Columbia en Oakland in de Amerikaanse staat California.

Swoop
Swoop vliegt sinds juni vorig jaar naar verschillende bestemmingen binnen Canada en de Verenigde Staten. Swoop is de dochtermaatschappij van de Amerikaanse ultra low-cost airline WestJet. Met de nieuwe Canadese vliegmaatschappij wil Ed Sims, topman bij WestJet, “de exorbitant hoge ticketprijzen die de Canadese reizigers al decennia lang betalen, verlagen.”

Mexico
Sinds deze maand vliegt Swoop ook naar zonbestemmingen in Mexico, zo wordt er vanuit het John C. Munro Hamilton International Airport, in het zuidoosten van Canada twee keer per week naar Puerto Vallarta gevlogen. Die stad ligt aan de Baai van Banderas aan de Grote Oceaan. Ook wordt er vanuit hetzelfde vliegveld naar Cancún, in het uiterste oosten van Mexico, gevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close