fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Air Serbia breidt netwerk flink uit

Air Serbia breidt haar netwerk flink uit met ingang van juni. De nationale luchtvaartmaatschappij van Servië meldt dat ze negen nieuwe bestemmingen aan het netwerk toevoegt.

Hele jaar
Vanaf juni worden er routes naar zeven nieuwe bestemmingen gelanceerd die het hele jaar door gevlogen zullen worden. Vanuit Belgrado vliegt Air Serbia naar Kiev, Madrid, Barcelona, Rijeka, Krasnodar, Helsinki en Caïro.

Seizoen
Ook voegt Air Serbia twee nieuwe seizoensbestemmingen toe aan het netwerk, namelijk Nice en Zadar. Ook wordt er vaker gevlogen op de drukste routes van de maatschappij, namelijk die tussen de Servische hoofdstad en Zürich, Parijs en Dubrovnik. Met de nieuwe routes wordt het netwerk uitgebreid naar 49 bestemmingen.

Etihad
Vorig jaar besloot Etihad de samenwerking met Air Serbia voort te zetten. Etihad heeft 49 procent van de aandelen van de Servische luchtvaartmaatschappij in handen, de Servische overheid de resterende 51 procent. 

Vloot
De vloot van de Servische maatschappij bestaat uit acht Airbus A319-100’s, twee A320-200’s en één A330-200. Daarnaast vliegt de airline nog met twee Boeing 737-300’s en zes ATR 72’s.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button