fbpx
FinancieelLiefhebberNaast het nieuws

Enders spreekt! | Goof Daily

Precies vandaag deed Airbus-baas Tom Enders een welhaast emotionele oproep aan de Engelsen om toch vooral bij de club te blijven.

Laten we vandaag allemaal briefje sturen aan eventuele Engelse vrienden om te stoppen met die gekte daar. Nationalisme is prima, maar alleen voor het songfestival.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Goof Bakker

Columnist. Goof is reclame-tekstschrijver en vlieger op de Cessna O-2A en de Yak-52. Hij schrijft een column in Piloot & Vliegtuig. Goof schrijft ook voor diverse bladen, kranten (NRC / Volkskrant) en magazines.

Gerelateerde artikelen

Back to top button