fbpx
FinancieelNieuwsProfessionalVliegtuigen

Topman Airbus: mogelijk weg uit VK bij no deal Brexit

Airbus topman Tom Enders uit in een video felle kritiek op de Brexit. Hij zegt gedwongen te worden geen investeringen meer te doen in het Verenigd Koninkrijk of zelfs besluiten om helemaal het VK te verlaten als er een no deal Brexit plaatsvindt.

Brexit
‘Vergis je niet, er zijn genoeg landen die het geweldig zouden vinden als Airbus zich daar zou vestigen’, aldus Enders. Hij vindt het een schande dat er twee jaar na het referendum in 2016 bedrijven zich nog steeds niet fatsoenlijk kunnen voorbereiden op het verlaten van de EU door de aanhoudende onzekerheid.

GeenĀ idee
Enders zegt ook nog dat hij en andere bedrijven ‘nog steeds geen idee hebben’ hoe ze nu moeten reageren op de brexit. Hij roept de regering op om met een pragmatisch voorstel te komen zodat het VK uit de Europese Unie kan vertrekken.

https://youtu.be/a-0OaWVPro4

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button